Råd og tips til børnefamiliens hverdag

Som forældre kan man ind imellem have brug for lidt ekstra hjælp, når det kommer til børnene. Et godt tip til forhandlere af børnevenlige møbler, eller råd omkring, hvordan man kan spare i hverdagen, er altid kærkomment. Som forældre vil man ofte udveksle disse tanker med andre forældre, man har i sin omgangskreds. Men i dag er det lige så nærliggende at søge råd på nettet, hvor der er sprængfyldt med den bedste inspiration. Dette kan være vejen til viden, man ellers aldrig havde lært, fordi man ens omgangskreds heller ikke kender til den – og man kan derfor hurtigt selv blive det forældrepar, der videregiver ens positive, nye oplevelser til vennerne. 

Et sted på nettet, hvor man som forældre kan få gode råd om helt specifikke hverdagssituationer og -problemstillinger, er på bloggen http://decoykids.dk/Her er skribenterne bag indlæggene selv bekendt med de udfordringer, man som forældre møder – store som små. Sidens indhold breder sig fra anbefalinger om godt tøj og legetøj, helt over til spareråd når det kommer til store fester eller rejser.

Eksempelvis anbefales det på decoykids.dk, hvordan man får mest muligt ud af en tur til Disneyland Paris. Børnenes ønske om at møde figurerne fra deres yndlingsfilm samt prøve rutsjebaner, kigge rundt i butikkerne og helt generelt opleve den fantastiske stemning, kan langt de fleste forældre højst sandsynligt nikke genkendende til. Men en tur til Disneys park i Paris kan hurtigt løbe op rent økonomisk, og derfor er det ikke kun for børnenes skyld, at man kan ønske at få mest muligt ud af rejsen og hele oplevelsen generelt. På decoykids.dk gives der derfor en række gode råd til at skabe den bedste ferie sammen, blandt andet ved at have det rigtige udstyr – såsom autografbøger – klar hjemmefra, og planlægge på forhånd hvilke parader og forlystelser man simplethen skal nå, da hele parken, med dens størrelse og de mange mennesker og muligheder, kan være et overvældende sted at besøge for både store og små. Derfor er det bedst at foreberede så meget som muligt på forhånd hjemmefra. Når det kommer til det økonomsike aspekt, anbefales det helt konkret, at man rejser med Spies Rejser, da man med deres helpensions-tilbud sikres både mad og hotelværelse i ét, og derfor har færre omkostninger at bekymre sig om. 

Der er mange andre råd og tips at hente på decoykids.dk, såsom de mest funktionelle og robuste skoletasker; rabatkuponer på børnetøj; udendørslegetøj til de aktive børn; modstandsdygtigt regntøj og gummistøvler; måder at inkorporere sund mad på i hverdagen samt meget, meget mere.