Meguiars bilpleje hos landberg.dk

Landberg.dk er stedet, hvor du kan spare allermest, hvis du er på udkig efter billig motorolie, billige reservedele eller rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, som holder nogle af de laveste priser på det danske marked. Webshoppen er nem og overskuelig, og du vil blive overrasket over det store og varierede udvalg inden for stort set alt, hvad man har brug for til sin bil, plæneklipper, havetraktor, båd, motorcykel eller knallert. Uanset om din motor er diesel- eller benzindrevet, vil du hos landberg.dk kunne finde produkter og tilbehør, som passer nøjagtig til dit køretøj eller din båd. Det kan godt betale sig at købe alt fra tændrør og drivremme til motorolie, sprinklervæske og aircondition rens hos landberg.dk frem for at købe produkterne hos mekanikeren eller på tankstationen, hvor priserne ofte er kunstigt høje. Samtidig er det smart selv at have et lille lager af for eksempel autopærer i sit bagagerum, skulle uheldet være ude, og lyset gå ud under nattekørsel.

Hos landberg.dk finder du samtidig alt, hvad du kunne tænkes at få brug for i forbindelse med vedligeholdelse, rengøring og pleje af din bil. Blandt andet kan vi som nogle af de eneste i Danmark tilbyde produkter fra den amerikanske kult plejeserie Meguiars. Plejeprodukter fra Meguiars er alle top of the line, og af meget høj kvalitet til prisen. Meguiars er især kendt for deres voks serie, men fører produkter til pleje af hele bilen, både indvendig og udvendig. I Meguiars bilpleje serie finder du således såvel bilshampoo, lakrens, fælgrens og poleringsmidler og voksforsegler som pleje til bilens interiør som for eksempel læderpleje, tekstilrens og luftfjerner. I USA er Meguiars bilpleje særdeles populært blandt kendere og bilentusiaster, som har sagt god for de lækre produkter siden 1901.

Blandt andre produkter fra Meguiars bilpleje finder du diverse børster og svampe samt et specialproduceret håndtag til montering på boremaskine, som transformerer denne til en effektiv polér maskine. Bilkendere over hele verden bruger denne model, når deres kæreste eje skal shines op.

Endelig kan specialprodukter som Headlight Restorations kit fra Meguiar’s fremhæves. Med dette kit kan du fjerne ridser fra lygteglas, idet du anvender det specialfremstillede håndtag til boremaskiner, den medfølgende polér creme og buffer samt en (også medfølgende) slibeklods. Headlight Restoration Kit kan anvendes til at fjerne ridser på stort set alle plastoverflader – forlygter, baglygter, hjelmvisir, cabrioletplastic vinduer og mm.

Køb produkter fra Meguiras bilpleje serie hos landberg.dk og spar mange penge i forhold til andre forhandlere.