Få skræddersyet ferien efter jeres behov

Når det kommer til at planlægge den næste ferie, udelukker langt de fleste en rejse til de mere eksotiske og autentiske destinationer, da de steder, der ligger længst fra Danmark – både i en geografisk henseende, men også når det kommer til kultur og folkementalitet – oftest er de steder, vi afskrækkes fra. Især de, der rejser med børn, føler ikke, at de kan rejse til steder såsom Syd- og Mellemamerika.

Men faktum er, at disse eksotiske og kulturelt berigede destinationer bliver lettere at nå, både når det kommer til transport og til den sikkerhed, man behøver for at rejse sikkert rundt. Man behøver ikke føle sig afskrækket fra at overveje en tur til denne verdensregion – uanset, om man rejser med venner, en partner eller med familien. For med hjælp fra professionelle rejseplanlæggere kan rejsedrømmen realiseres, og alle former for transport og indkvarteringer kortlægges forud for afrejse. Dette gør turen overskuelig, og sikrer tryghed. Netop en sådan service tilbyder rejsebureauet Jesper Hannibal Rejser.

Med hjælp fra Jesper Hannibal Rejser kan destinationer såsom Caribien, Oceanien og Amerika gøres til overskuelige rejsemål. En region såsom Sydamerika er ofte central i mange eksotiske rejsedrømme, men kan virke fuldkommen uoverskuelig uden hjælp. Hos Hannibal Rejser kan man dog få hjælp til at planlægge rundrejser eller udvælge enkelte destinationer. Eksempelvis er rejser til Equador oplagte for de, der ønsker at smage på lidt af det hele, når det kommer til den Sydamerikanske kultur.

Equador er et forholdsvist lille land sammenlignet med de regionale naboer, og dermed også et overskueligt rejsemål. Med den rette hjælp kan rundrejser til eksempelvis tropiske regnskove, paradisstrande, vulkanlandskaber og stammelandsbyer arrangeres, da Equador – trods sin størrelse – indeholder alt, hvad man som rejselysten kunne begære. Rejsen arrangeres med hensynstagen til de rejsendes interesser og alder, og man begiver sig dermed ud på en skræddersyet og ganske unik ferie, man sent vil glemme.